2021-11-20 13:19:19• hírek • Szatmár.ro

Elhunyt Löchli Tünde, a Noé Partium Egyesület elnöke

Közösségi oldalán számolt be a Noé Partium Egyesület a megrendítő hírről, mely szerint a szervezet szíve-lelke, alapítója, Löchli Tünde elhunyt.

„Kedves Tünde! Kitartásod, hatalmas szereteted és az a gondviselés, mellyel mindnyájunk számára példát mutattál örök marad. Emberek százain segítettél nap, mint nap. Köszönjük, hogy megismerhettünk egy ilyen értékes embert, mint Te voltál. Soha el nem múló szeretettel fogunk rád emlékezni!” – búcsúzik vezetőjétől az egyesület.


Búcsúzik ugyanakkor Löchli Tündétől a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet is. „Végtelen szomorúsággal értesültünk arról, hogy egykori igazgatónk, Löchli Tünde ma már nincs közöttünk. Olyan ember volt, aki minden nehézség, megpróbáltatás közepette is megőrizte optimizmusát, mosolyát, lelkesedését, aki elkötelezetten hitt az emberi jóságban, a cselekvő szeretet sorsot megváltoztató erejében. Olyan ember volt, akire ellátott, alkalmazott, partner egyaránt bármikor számíthatott. Emlékét örökre szívünkben őrizzük. Nyugodjon békében!” – olvasható a közösségi oldalon megosztott bejegyzésben.


Löchli Tünde temetésének további részleteiről a Noé Partium Egyesület később ad ki tájékoztatást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: